• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Betaalmogelijkheden

Wij accepteren de volgende betaalmethoden:

 • Internetbankieren via iDEAL
 • Creditcards (VISA en Mastercard) - binnenkort verwacht
 • Op factuur (voor zakelijke klanten)

Ron Bloemenweelde.nl streeft er naar om klanten van een optimale mix van betaalmethoden te voorzien. Onze partner voor het afhandelen van betalingen is Multisafepay (www.multisafepay.com).

Betrouwbaarheid is bij online transacties het belangrijkste aspect. Met dit gegeven als uitgangspunt gebruikt Multisafepay de modernste beveiliging- en versleutelgereedschappen. Zo word je beschermd tegen online fraude. In de praktijk is daardoor een online aankoop per creditcard statistisch gezien veiliger dan kopen in een winkel, per telefoon of per fax. Binnen de de Multisafepay betaalomgeving staat aangegeven dat je betaalt aan Bloemenhandel Ron Bloemenweelde BV. Ron Bloemenweelde.nl is onderdeel van Bloemenhandel Ron Bloemenweelde BV.

 

iDeal (internetbankieren)

Als je internetbankieren van ABN AMRO, ASN Bank, Triodos Bank, Van Lanschot, Knab, ING, Rabobank, Regiobank, bunq, of SNS Bank hebt kun je direct gebruik maken van iDEAL, je hoeft je hiervoor niet aan te melden.

iDEAL biedt een aantal voordelen ten opzichte van andere betaalmethoden:

 • iDEAL is betalen via internetbankieren, dus vertrouwd, veilig en gemakkelijk
 • iDEAL wordt ondersteund door de grote Nederlandse banken
 • Betalen met iDEAL kan direct. Je hoeft geen account aan te maken of je te registeren
 • Met iDEAL hou je constant controle en overzicht op je betaling, de iDEAL betaling wordt meteen verwerkt en zichtbaar in je eigen rekeningoverzicht.

Hoe werkt iDEAL?

Bij het afrekenen van de bestelling kun je aangeven dat je met iDEAL wilt betalen. Vervolgens word je doorgeleid naar je eigen bank waar de betaalopdracht voor je klaar staat. Daarna vraagt jouw bank om een aantal gegevens in te vullen en autoriseer je de betaling. Het bedrag wordt direct van jouw betaalrekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd dat de bestelling betaald is. Vervolgens kunnen wij direct overgaan tot verzending van jouw bestelde product(en).

 

Creditcard: VISA en MasterCard - binnenkort verwacht

Via ons betalingsplatform kun je in een veilige omgeving betalen met je Visa of MasterCard creditcard. De meest eenvoudige manier van online shoppen: gemakkelijk, snel en betrouwbaar. Wanneer je ervoor kiest om met de creditcard te betalen vragen we je om de volgende gegevens in te voeren:

 • Creditcardnummer
 • Vervaldatum (maand / jaartal)
 • CVC-code (verificatiecode)
 • Kaarthouder naam

Zodra deze informatie is ingevoerd klik je op de knop "Versturen" en vervolgens wordt jouw bestelling doorgegeven aan ons systeem. Je zult zowel een bevestiging zien van jouw bestelling op onze website als een email ontvangen waarin jouw bestelling bevestigd wordt. Tevens ontvang je een e-mail met een betalingsbevestiging.

Alleen de bank heeft toegang tot je creditcardgegevens, er wordt niets opgeslagen op de site van Ron Bloemenweelde.nl. Tijdens de transactie controleert Multisafepay het kaartnummer, de verificatiecode en het adres. Wij krijgen vervolgens van Multisafepay een elektronisch bericht of de bestelling kan worden uitgevoerd. Vervolgens kunnen wij direct overgaan tot verzending van jouw bestelde product(en).

Alle gegevens worden vanzelfsprekend door ons vertrouwelijk behandeld via een beveiligde verbinding (zie https:// in de adresbalk van je browser).

 

Op factuur (voor zakelijke klanten)

Alléén voor onze zakelijke klanten bieden wij bovendien de mogelijkheid om op factuur te bestellen. Om dit mogelijk te maken zijn een aantal aanvullende gegevens nodig:

 • KVK nummer
 • BTW nummer
 • Bedrijfsnaam

Let op: kies je voor de optie “op factuur” en zijn er geen KvK- en BTW nummers in ons systeem bekend, dan kan de bestelling niet worden gehonoreerd.