• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bloemenabonnement

Elke week verse bloemen in huis? Een prachtig boeket voor op de balie of een mooi arrangement voor op de vergadertafel? Ron Bloemenweelde biedt de oplossing met het bloemenabonnement. Bestel nu gemakkelijk online jouw eerste boeket en ervaar keer op keer het genot van verse bloemen in huis of op kantoor.

Elke week verse bloemen!

 

Eenvoudig bestellen

Ron Bloemenweelde laat je zelf kiezen voor een boeketstijl. Zo kun je jouw voorkeur gelijk laten gelden en zit je niet vast een abonnement van boeketten die je eigenlijk helemaal niet zo mooi vindt. Je kunt kiezen uit traditionele "klassieke" boeketten, wat lossere "moderne" boeketten, een kunstzinnig "veldboeket" of een zakelijk arrangement. Voor de avonturiers heeft Ron ook nog het verrassingsboeket. Die is elke keer weer anders, voor de afwisseling.

Je bepaalt je prijs, kiest een kleur die jouw voorkeur heeft (of niet) en geeft aan hoe vaak je een nieuw boeket wilt ontvangen en op welke dag. De bloemisten van Ron doen de rest. Makkelijk toch?

Handig voor zakelijke klanten

Zeker voor op kantoor is dit bloemenabonnement erg handig. Eenmalig bestellen en daarna op gezette tijden een nieuw boeket of arrangement om het bedrijf op te fleuren. Dat kun je aan Ron Bloemenweelde wel over laten. Meer over zakelijk bestellen lees je op onze "zakelijke klanten"-pagina.

Bloemenabonnement

 

Eenvoudig pauzeren of stopzetten

Ben je op vakantie of heb je even geen zin in bloemen, dan kun je jouw abonnement eenvoudig pauzeren. Laat ons dan via onze contact-pagina weten om welk abonnement het gaat en hoe lang je wilt pauzeren. Dan zorgen wij ervoor dat het abonnement even op pauze gaat. Helemaal stoppen met je abonnement? Geen probleem, je kunt tot 2 dagen voor je eerstvolgende boeket je abonnement opzeggen en dan zetten wij het abonnement stop. 

 

Bestel vandaag nog het eerste boeket van jouw abonnement!