• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Zakelijke klanten

Bij Ron Bloemenweelde kun je ook als zakelijke klant bestellen. Dus wanneer je op zoek bent naar een prachtig boeket voor op de balie, een arrangement voor op de vergadertafel of een boeketje voor een jubilaris of jarige, dan kun je ook bij Ron terecht.

                    

                                   

 

Relatiegeschenken

Ben je op zoek naar relatiegeschenken voor de feestdagen of andere speciale gelegenheden? Neem dan contact op met Ron en dan bespreken we de mogelijkheden.

 

Zakelijk bestellen

 

Betalen op factuur

Voor zakelijke klanten is het mogelijk op maandelijkse factuur te betalen. Hiervoor hebben wij wel een inschrijvingsnummer van de Kamer van Koophandel en het BTW nummer van jouw onderneming nodig. Deze kun je invullen in het bestelproces als je voor "zakelijk" kiest.

 

Zakelijk bestellen

 

Bloemenabonnement

Het is ook mogelijk om een bloemenabonnement af te sluiten waarbij het team van Ron jouw wekelijks, 2-wekelijks of maandelijks voor ziet van verse bloemen. Bepaal de bezorgdag, frequentie, stijl, kleur en het bestedingsbedrag per boeket of arrangement helemaal zelf en Ron Bloemenweelde doet de rest. Zo hoef jij je geen zorgen te maken. Lees meer over het bloemenabonnement op de bloemenabonnement-pagina of bestel hier gelijk jouw abonnement.