• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Over Ron Bloemenweelde

Al bijna 25 jaar is Ron Bloemenweelde een begrip in Volendam en omstreken. Gevestigd in het mooie centrum van Volendam in Winkelcentrum Havenhof is de bloemenzaak van Ron een vaste waarde in het winkelbeeld van Volendam. Met een team van ervaren bloemisten zorgt Ron dagelijks voor verse bloemen direct van de veiling en verwerken zij deze tot de mooiste boeketten en arrangementen.

Naast de winkel in Volendam is via ronbloemenweelde.nl een groot assortiment boeketten, bloemen, planten en accessoires te bestellen. In de gemeente Edam-Volendam-Zeevang worden deze boeketten door onze eigen bezorgdienst bezorgd. Maar je kunt een bloemetje van Ron in heel Nederland laten bezorgen, waar je maar wilt.

 

Onze bloemisten zorgen ervoor dat jouw boeket zorgvuldig wordt samengesteld uit verse bloemen uit onze winkel en de bezorgdienst levert jouw bestelling naar wens af. Wordt een bestelling nog voor 14.00 uur geplaatst dan kan deze zelfs nog dezelfde dag bezorgd worden. Dat is fijn als je op het laatste moment nog een cadeautje wilt versturen.

Ook voor rouwboeketten kun je bij Ron Bloemenweelde terecht. Deze worden met zorg gemaakt en voorzien van jouw laatste groet aan de dierbare overledene. De bezorgdienst levert deze af op de dag en het adres dat jij wenst. Geef jouw wensen door bij het plaatsen van je bestelling en het team van Ron Bloemenweelde maakt dit in orde.

 

 

Neem een kijkje door ons assortiment en laat je inspireren voor een leuk cadeau of iets nieuws voor bij jezelf in huis. Of kom gezellig een keer langs in onze winkel in Volendam en ervaar waarom wij “Bijzonder in Bloemen” zijn.